Dubbele productiecapaciteit met lagere kosten

opbergbakjes klein DSC01799

Wouter Witzel EuroValve B.V. aan het Industrieterrein De Pol te Losser is producent en leverancier van hoogwaardige vlinderkleppen en aandrijvingen voor industriële toepassingen. Hooggekwalificeerde open/dicht afsluiters, regelkleppen en terugslagkleppen met een doorlaat van 40 mm tot 2.200 mm worden gemaakt voor o.a. de drinkwater, olie, gas en scheepsbouwsector. De productie vindt plaats op diverse afdelingen zoals: Metaalbewerking, Rubberverwerking en Coating. Er worden verfijnde metaalbewerkingen uitgevoerd en hoogwaardige rubberafdichtingen gemaakt. … Lees verder »

Delen met uw netwerk?Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Categorieën Geen categorie

Innovatie kostenbesparing drukproces

Drukproces.

folie 1Bij een drukproces worden zeer verschillende materialen met een grote diversiteit aan afbeeldingen in kleur en formaat bedrukt. Een uitgebreid pakket walsen met droogproces is hiervoor aanwezig. Het product wordt met inkt met oplosmiddelen bedrukt. Er ontstaat een afvalstroom en een grote emissie van dampen. Om de emissie te reduceren is een naverbrander benodigd. Deze geeft additief aan de organisatie een hoog energieverbruik. … Lees verder »

Delen met uw netwerk?Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Categorieën Geen categorie

Alcyon BP geeft u de oplossing

Alcyon BP is gespecialiseerd in het optimaliseren van productieprocessen en installatietechnische planmatige projecten voor de industrie. Wij bieden oplossingen op vele terreinen, zoals: logistiek, klimaatinstallaties, droogprojecten, processing, energiebesparing, subsidies en veiligheid. Alcyon BP biedt resultaatgerichte oplossingen met als doel het realiseren van voor u een efficiëntere organisatie, kostenbesparingen en hoger bedrijfsresultaat. Voor vragen   0570-635164 … Lees verder »

Delen met uw netwerk?Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Call Now Button